A 47. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamunkat

SZEGEDEN, 2022. szeptember 13-15-ig

rendezzük meg.

Fényképek az eseményről:

                     

Az ELFT Sugárvédelmi Szakosztálya ebben az évben szeptember 13–15. között rendezi meg a XLVII. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Szegeden, a Hunguest Hotel Forrás (https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/szeged/hunguest_hotel_forras) szállodában. A tanfolyam szeptember 13-án ebéddel kezdődik és 15-én ebéddel ér véget.

 

A Szakosztály vezetése felkéri a tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse a tanfolyamon.

 

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről a mellékelt Pályázati felhívásban olvashatnak. A tanfolyam idején kerül átadásra a Szakosztály elődje, a Sugárvédelmi Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére (űrlap csatolva). Az eddig jutalmazottak névsora a honlapunkon http://elftsv.hu/ található (Rólunk/A Szakosztályról/ Sugárvédelmi Emlékéremmel kitüntettjeink)

 

A tanfolyamra a csatolt jelentkezési lapot és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2022. július 15-ig.

FRISSÍTÉS új határidő: 2022. augusztus 02.

A jelentkezés lemondási határideje: 2022. július 30. Ez után történő lemondás esetén bizonyos összeget ki kell fizetni.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a számlázási adatokat (vevő név és cím, adószám) körültekintően töltsék ki, mert 2020.07.01-től a NAV-nál szigorodtak a számlázási szabályok, és hibás vevő adatok megadása esetén nem stornózhatunk. Erre csak az összeg változása vagy a teljesítés meghiúsulása esetén lesz lehetőség. Az adószám megadása kötelező!

 

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2022. július 15.

 

A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2022. július 15-ig, mert a programot csak így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2022 pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a mate.solymosi@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2022. július 15. 

 

A tanfolyammal kapcsolatban további információ a szakosztály és a társulat honlapján (http://elftsv.hu/, http://elft.hu/) találhatók.

 

Az előadások kivonatai magyar és angol nyelven készüljenek, a következő formátumban:

 

Oldal mérete (külön-külön oldalon a magyar és az angol): A5.

Az egy oldalnyi terjedelmet kérjük betartani, mert a program füzet így szerkeszthető egységesen.

Az egy oldal terjedelmet meghaladó részt nem tudjuk megjelentetni.

Margók: minden oldalon (fent, lent, jobb- és baloldalon) 2,0 cm.

Sorköz: Szimpla.

Az előadás címe: Times New Roman 12pts, nagybetűs, félkövér, középre rendezve.

Az előadók neve: Times New Roman 12pts, félkövér, középre rendezve. Az egységes forma miatt és a szekció elnökök munkájának megkönnyítése érdekében kérjük a szerzők keresztnevének teljes kiírását!

A munkahely megnevezése: Times New Roman 12pts, dőlt, középre rendezve.

A szöveg: Times New Roman 11pts, normál, bekezdések 0,5 cm behúzással.

 

Baráti üdvözlettel:

Antus Andrea

a szervezőbizottság nevében

 

Első körlevél

Ártájékoztató

Program


A hivatalos, aláírandó jelentkezési lapot az alábbi linkről töltheti le Word formátumban:

Jelentkezési Lap (Word)

Egyéb letölthető dokumentumok:

Jelölőlap Sugárvédelmi Emlékéremre (Word)

Nívódíj pályázati felhívás