Meghívó, kicsiknek és nagyoknak!

Öveges Tanár Úr Utódai

Kutatók Éjszakája az ERICSSON-ban

 

Az ERICSSON Magyarország 2018. szeptember 28-án pénteken, a Kutatók Éjszakáján, 15:45-23:45-ig újra  megnyitja kapuit, és szeretettel várja a kicsiket és nagyokat, diákokat, tanárokat és egyéb résztvevőket.

Ezúttal a helyszín a nemrégiben birtokba vett új épület lesz, a Rákóczi híd közelében.

Pontos elérhetőség:       Ericsson Hungary Research and Development Center

                                       1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 11.

A helyszínen az érdeklődők, diákok, tanárok részére lehetőség nyílik a laboratóriumok megtekintésére, illetve a lelkes fizikatanárok által bemutatott legkedvesebb kísérletek megismerésére. Öveges tanár úr nyomdokain járva a kísérleteket azok a lelkes fizikatanárok mutatják be, akik közül többen már ERICSSON-díjat, vagy más rangos elismerést is kaptak kiemelkedő pedagógusi munkájuknak köszönhetően.

A laboratórium meglátogatása és az előadások ingyenesek. A diákok saját maguk is kísérletezhetnek, részesei lehetnek az interaktív foglalkozásoknak.

Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat megbízásából, az Ericsson Magyarország Kft.-nek köszönhetően már hetedszer válhatunk utódaivá Öveges József tanár úrnak.

A rendezők azokra az érdeklődőkre is gondoltak, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, ők élő közvetítésen keresztül figyelhetik a kísérleteket: www.galileowebcast.hu. Ezek a videofelvételek a későbbiekben is megtekinthetők lesznek, mint sok korábbi, hasonló rendezvényről készült felvétel is. Lásd pl: http://sukjaro.eu/node/72

Az est programgazdái és műsorvezetők: Dr. Jarosievitz Beáta és Dr. Sükösd Csaba.

Szeretettel látunk minden érdeklődőt!


További részletek az alábbi linken érhetők el:

http://kutatokejszakaja.hu/esemeny/oveges-tanar-ur-utodai-fizikai-kiserletek-nem-csak-tudosoknak/