Frissítés: Az online tanfolyam az alábbi YouTube linken visszanézhető!

 

MEGHÍVÓ

Az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoportja ebben az évben a járvány miatt elmaradt továbbképzés helyett Online Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot szervez összevonva a szokásos évzáró Sugárvédelmi Mikulás rendezvénnyel.

A továbbképzés időpontja 2020. december 8. (kedd)

A Szakcsoport vezetése felkéri a Szakcsoport tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit előadás formájában ismertesse.

A GAMMA Zrt. felajánlotta az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoport számára, hogy az online konferenciára egy termet biztosít, ahol előadásokat lehet tartani, azokat fel lehet venni, illetve magát az online konferenciát lehet irányítani. Az ehhez szükséges technikai eszközök közül az internet elérést, mikrofont, világosítást, kamerát, megjelenítő monitort rendelkezésre bocsátja.

Az ELFT sugárvédelmi szakcsoport első online konferencia lebonyolításának tervezett menetrendje:

A résztevők a mellékelt jelentkezési lapon a jelentkezhetnek az Online Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamra.

A Tanfolyamra a jelentkezési lapot az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu)

Jelentkezési határidő: 2020. november 15-ig.

MEGHOSSZABBÍTVA: 2020. NOVEMBER 30-IG!!!

A résztvevők a konferencia kezdete előtt e-mailben kapnak információt a csatlakozás részleteiről.

 

Jelentkezési lap letöltése

 

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2020. november 15.

 

Az előadók az előadásuk kivonatának beküldése mellett a jelentkezési lapon nyilatkoznak arról, hogyan szeretnék megtartani az előadásukat. Az előadó a következő lehetőségek közül választhat:

Offline otthoni előadás. Az előadó otthon elkészíti az előadását egy pptx fájlt, amire felmondja az előadáshoz tartozó szóbeli tartalmat. A pptx fájlt elküldi az szervező bizottságnak az svszakcsop@gmail.com. Az online konferencián az adott időpontban a levezető elnök lejátssza az előadást.

Offline stúdió előadás. Az előadó előre egyeztetett időpontban elmegy a stúdióba, ahol megtartja az előadását, ami rögzítésre kerül pptx formátumban és az online konferencián az adott időpontban a levezető elnök lejátssza az előadást.