Frissítés!

MYDAQ Pályázat eredményeit itt tekintheti meg!

 

Kedves Kollégák!

Az ELFT és az NI Hungary az idén is meghirdeti myDAQ pályázatát. A National Instruments Hungary Kft. újrafogalmazta a pályázat kiírását.

Több fontos változás is van a kiírásban. Ezek nem érintik a már beérkezett pályázatokat, azonban jelentős könnyítéseket tartalmaznak a potenciális új pályázók felé.

Néhány fontos dolog a változásokból:

1) Az egyik legfontosabb változás a pályázói kör kiszélesítése.

  1. a) Továbbra is pályázhatnak gyakorló (vagy nyugdíjas) fizikatanárok, azonban elegendő már csak egy diákot bevonni a csapatba (természetesen továbbra is lehet két diákot tartalmazó csapattal is pályázni).
    b) A tanár+diák csapatok mellett fizikus, és fizikatanár-szakos egyetemi hallgatók is pályázhatnak. Akár egyedül, akár legfeljebb háromfős csapatban.

2) A Jelentkezési Lap is egyszerűsödött: csak a  személyi adatokat kell kitölteni, a megvalósítani kívánt projekt tervéről nem kell szólni. (Azt majd úgyis akkor tudja megtenni valaki, amikor a készülék a kezében lesz, és elkezd vele kísérletezni.)

A Jelentkezési Lap linkje: http://sukjaro.eu/ELFT-NI-palyazat/2019-20/Regisztracios_lap_2019-20.xlsx 

A változásokról a Pályázat honlapján http://sukjaro.eu/ELFT-NI-palyazat/  részletesen olvashatnak, vagy pedig PDF formában is letölthető (http://sukjaro.eu/ELFT-NI-palyazat/2019-20/Palyazat_2019-20.pdf).

 

A pályázatra való regisztráció (meghosszabbított) határideje: 2019. október 20. (vasárnap) 24:00 h.

Az elkészült pályamunkák (meghosszabbított) leadási határideje: 2020. január 31.  (péntek) 24:00 h.

 

Az idei pályázatban a korábbi évekhez képest változás az is, hogy az új pályázók bátorítása érdekében létrehoztunk két kategóriát:

*  Új pályázók
*  Tapasztalt pályázók.

A két kategória pályázatait külön kezeljük:

*  Mindkét kategória első öt helyezettje tárgyjutalomban részesül (nem kell visszaadni a pályázat idejére kölcsönbe kapott eszközöket)
*  Mindkét kategória első három helyezettje értékes (bár nem azonos mértékű) pénzjutalmat is kap.