Az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoportjának Elektronikus Hírlevele

Tisztelt Tagtársak!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések figyelembe vételével és a terjedés megakadályozására hozott rendelkezések szem előtt tartásával az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoport vezetősége döntött a 2020. április 28–30-ra meghirdetett XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam elhalasztásáról.
Az ELFT Titkárság már felvette a kapcsolatot a továbbképzés helyszínével, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Béke (http://www.hotelbeke.hunguesthotels.hu) szállodával és egyeztetésre került egy új időpont.A XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam tervezett új időpontja:

2020. szeptember 15-17.
A rendezvénnyel kapcsolatos részletekről, határidőkről 2020. május végén a már megszokott felületeken, azaz körlevélben, a Hírsugár oldalain és a Sugárvédelmi Szakcsoport honlapján tájékoztatni fogjuk a tagságot és minden érdeklődőt.
A már kivonattal jelentkezett előadókat kérjük, hogy erősítsék meg az új időpontra vonatkozóan is szándékukat, legkésőbb majd a májusi körlevélben megadott kivonat beküldési határidőig.Minden tagtársunknak jó egészséget és jó munkát kívánunk!

Budapest, 2020. március 18.

        Baráti üdvözlettel:
        Antus Andrea
        a szervezőbizottság nevében