XLVIII. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam, Gyula 2023. április 18-20.

 

PROGRAM

 

Az ELFT Sugárvédelmi Szakosztálya ebben az évben április 18–20. között rendezi meg a XLVIII. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Gyulán, a Hunguest Hotel Erkel szállodában. A tanfolyam április 18-án ebéddel kezdődik és 20-án ebéddel ér véget. A költségekről információt az ártájékoztatóban talál.

A Szakosztály vezetése felkéri a tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse a tanfolyamon.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről a mellékelt Pályázati felhívásban olvashatnak.

A tanfolyam idején kerül átadásra a Szakosztály elődje, a Sugárvédelmi Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére az alábbi jelölőlapon. Az eddig jutalmazottak névsora a honlapunkon http://elftsv.hu/ található (Rólunk/A Szakosztályról/ Sugárvédelmi Emlékéremmel kitüntetettjeink)

A tanfolyamra a Jelentkezési lapot és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2023. március 1-ig. A jelentkezés ingyenes lemondási határideje: 2023. március 8. A lemondási határidő és április 5. közötti időszakban történő visszalépés esetén a hotel által meghatározott százalékos arányban kell a díjat kifizetni. Ezen időpont után történő lemondás esetén a továbbképzés teljes részvételi díját ki kell fizetni. A  személycseréket április 5-ig tudjuk elfogadni.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a számlázási adatokat (vevő név és cím, adószám) körültekintően töltsék ki, mert 2020.07.01-től a NAV-nál szigorodtak a számlázási szabályok, és hibás vevő adatok megadása esetén nem stornózhatunk. Erre csak az összeg változása vagy a teljesítés meghiúsulása esetén lesz lehetőség. Az adószám megadása kötelező!

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2023. március 1.

A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2023. március 1-ig, mert a programot csak így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2023 pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a mate.solymosi@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2023. március 1.

Az előadások kivonatai magyar és angol nyelven készüljenek, a következő formátumban:

 

Oldal mérete (külön-külön oldalon a magyar és az angol): A5.

Az egy oldalnyi terjedelmet kérjük betartani, mert a program füzet így szerkeszthető egységesen.

Az egy oldal terjedelmet meghaladó részt nem tudjuk megjelentetni.

Margók: minden oldalon (fent, lent, jobb- és baloldalon) 2,0 cm.

Sorköz: Szimpla.

Az előadás címe: Times New Roman 12pts, nagybetűs, félkövér, középre rendezve.

Az előadók neve: Times New Roman 12pts, félkövér, középre rendezve. Az egységes forma miatt és a szekció elnökök munkájának megkönnyítése érdekében kérjük a szerzők keresztnevének teljes kiírását!

A munkahely megnevezése: Times New Roman 12pts, dőlt, középre rendezve.

A szöveg: Times New Roman 11pts, normál, bekezdések 0,5 cm behúzással.

 

Budapest, 2023. január 12.

 

Baráti üdvözlettel:

Antus Andrea

a szervezőbizottság nevében