Kedves Tagunk!

Sugárvédelmi Szakosztályunk ebben az évben április 16–18. között rendezi meg a XLIX. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Szegeden, a  Hunguest Hotel Forrás szállodában. A tanfolyam április 16-án ebéddel kezdődik és 18-án ebéddel ér véget. A költségekről információt az ártájékoztatóban talál.

A Szakosztály vezetése felkéri a tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse a továbbképző tanfolyamon.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről a Pályázati felhívásban olvashatnak.

A tanfolyam idején kerül átadásra Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagtársunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére. Kérjük minden tagunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére az alábbi jelölőlapon.

A tanfolyamra a jelentkezési lapot 2024. március 1-ig és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat 2024. március 16-ig címünkre kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) .

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2024.  március 16.

A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2024.  március 16-ig, mert a programot csak így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2024. pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a gabor.nagy@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2024. március 16.

Felhívjuk a figyelmet, hogy fokozottan figyeljen mindenki a határidőkre.

A  XLIX. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyammal kapcsolatos részletesebb információk a mellékelt dokumentumok találhatók.

Üdvözlettel,

ELFT Titkárság