AZ ESEMÉNY TÖRÖLVE LETT!!!

A 45. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamunkat

ZALAKAROSON, 2020. október 12-14-ig

rendezzük meg.

 

Tisztelt Tagtársak!

Tisztelt Kollégák!

A COVID-19 helyzetre való tekintettel több cég és intézet megtiltotta a munkatársainak a harmadik fél által szervezett rendezvényeken való részvételt, illetve várhatóan szigorodni fognak a rendezvények megtartására vonatkozó előírások, ezért kényszerülünk ismét lemondani az ELFT Sugárvédelmi Szakcsoport által szervezett XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot.

A Szakcsoport által alapított Sugárvédelmi Emlékérmet ennek ellenére ebben az évben is szeretnénk odaítélni, ezért kérjük minden tagtársunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére az alábbi linkről letölthető űrlappal:

Jelölőlap letöltése

Az eddig jutalmazottak névsora a honlapunkon található (http://elftsv.hu/   Rólunk/Szakcsoportról/Kitüntetettjeink).

Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) 2020. szeptember 30-ig.

A SOMOS Alapítvány idén is szeretné meghirdetni és odaítélni a sugárvédelem területén folyó kutatások kiemelkedő eredményeinek méltó elismerésére alapított Sugárvédelmi Nívódíjat. Így a szerzők idén is pályázhatnak majd a Nívódíjra, amelynek a jelenlegi helyzethez igazított, megváltoztatott pályázati feltételeiről a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

Akik szerettek volna előadást tartani a XLV. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamon, kérjük, írjanak cikket a választott témában, és küldjék be a Sugárvédelmi online folyóirat szerkesztőségébe, a honlap címe: https://www.elftsv.hu/svonline/

Budapest, 2020. szeptember 01.

Baráti üdvözlettel :

A szervező bizottság nevében: Antus Andrea

A Sugárvédelmi Szakcsoport Titkára

 

Jelentkezési határidő: 2020. szeptemper 07.

Meghívó – Első körlevél

Ártájékoztató


A hivatalos, aláírandó jelentkezési lapot az alábbi linkről töltheti le Word formátumban:

Jelentkezési Lap (Word)

Egyéb letölthető dokumentumok:

Jelölőlap Sugárvédelmi Emlékéremre (Word)

Nívódíj pályázati felhívás


További információ érhető el az alábbi honlapon:

http://elftsv.hu/rendezvenyek.php?id=10